Lovereads, 2019-06-20

Familjen Bridgerton blir Netflix nya kostymdrama

Nu är det officiellt att Netflix gör tv-serie av böckerna om Familjen Bridgerton. Serien är under produktion sedan en tid tillbaka och i en av huvudrollerna ser vi Julie Andrews som Lady Whistledown. Serien har premiär under våren 2020.

Böckerna om Familjen Bridgerton är en klassisk romanserie av den hyllade författaren Julia Quinn. Böckerna har sålts i miljontals exemplar och i höst ger Lovereads ut de tre första böckerna om Familjen Bridgerton på svenska. Handlingen kretsar kring åtta syskon som försöker finna kärleken på den komplicerade äktenskapsmarknaden i 1800-talets London.

15 augusti utkommer den första boken i serien, En annorlunda allians, följd av En oväntad förälskelse 25 september samt En förtrollande hemlighet 4 november.

En annorlunda allians

Daphne Bridgerton är både smart och vacker – ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när broderns bästa vän, Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans kommer de på en elegant plan – en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon.
Men mitt i alla baler, promenader och båtturer, är det svårt att hålla reda på vad som är en bluff och inte. Och att hålla sina egna känslor i schack, visar det sig.