Lovereads, 2023-03-17

Julia Quinn och Colleen Hoover prisas i Nextory E-book Awards

Nu är det officiellt vilka titlar som prisas i Nextory E-book Awards 2023 – tidigare kallad Stora e-bokspriset. Julia Quinn och Colleen Hoover prisas för sina böcker Summan av alla kyssar och Förbannade kärlek.

Priset är instiftat av boktjänsten Nextory för att hylla e-boken och årets mest utlästa titlar. Priset delas ut för femte året i rad. Läs mer om samtliga pristagare.

Feelgood & Romance, guld

Summan av alla kyssar av Julia Quinn

Tredje delen i Smythe-Smith-kvartetten. Hugh Prentice är både smart, praktisk och matematisk men har inget tålamod när det kommer till dramatik och känslor. Sarah Pleinsworth är rapp, känslostyrd och utåtriktad och det är allt annat än en hemlighet att hon aldrig har förlåtit Hugh för duellen som nästan splittrade hela hennes familj. När de ofrivilligt tvingas umgås en hel vecka och en första kyss leder till två, tre, och fyra tappar Hugh räkningen och Sarah, för första gången, talförmågan …

Feelgood & Romance, silver

Förbannade kärlek av Colleen Hoover

När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.