Lovereads, 2022-01-26

Rösta fram årets bästa ljudbok

Familjen Bridgerton. Ett livsavgörande ögonblick av Julia Quinn är en av de nominerade till  Storytel Awards årets bästa ljudbok i kategorin roman. De nominerade titlarna är framtagna av Storytel baserat på vilka titlar som har fått flest lyssningar och bäst lyssnarbetyg under perioden 1 jan 2021 – 31 dec 2021.

Det är möjligt att rösta på de nominerade titlarna perioden 26 januari – 9 februari. De tre titlar som får flest lyssnarröster går vidare till en jury som därefter utser en vinnare per kategori. Priset delas ut i slutet av mars och delas mellan inläsare och författare.

Rösta på Ett livsavgörande ögonblick här

Om Ett livsavgörande ögonblick

Gregory Bridgerton är en sann romantiker. När han möter Hermione Watson för första gången är han helt säker på att hon är den rätta. Men Hermione märker knappt av hans existens. 

Hermiones bästa vän Lucy Abernathy är van att befinna sig i hennes skugga. Genom åren har hon fått bevittna många unga män som försökt vinna Hermiones kärlek, vilket har varit minst sagt underhållande. 

Men det är något speciellt med Gregory som får Lucy att vilja hjälpa honom på traven. Han och Hermione skulle faktiskt passa bra ihop. Vad hon inte förväntar sig är att hon själv ska börja få känslor för honom. Men Gregory är ju förälskad i Hermione. Och hon själv är redan förlovad med en annan. Men tänk om Gregory är den rätte för henne? 

Om författaren

Julia Quinn har skrivit 35 romaner, varav åtta ingår i den ursprungliga Bridgerton-serien. Hennes böcker har legat överst på New York Times bästsäljarlista och över-satts till 30 språk världen över. Julia Quinn är utbildad vid Harvard College och bor på den amerikanska östkusten med sin familj.