Lovereads, 2022-08-26

Foto: Chad Griffith

Uppföljaren till succén Det slutar med oss av Colleen Hoover släpps i november

Boken Det slutar med oss av Colleen Hoover har blivit ett internationellt fenomen och hyllas av läsare världen över. Kanske främst på Booktok som en hashtag på det sociala mediet Tiktok. I november släpper Lovereads uppföljaren Det börjar med oss.

Ebba Östberg, publicistisk chef på Bokförlaget Forum/Lovereads:

– När vi startade Lovereads 2017 var Colleen Hoover den första författaren jag köpte in. Både Förbannade kärlek och Det slutar med oss, som vi gav ut 2018, drabbade mig hårt och jag visste direkt att jag ville att böckerna skulle få möta de svenska läsarna och lyssnarna. Därför känns det extra roligt att vi nu får ge ut uppföljaren, säger

Alla slut är också en början. En början på något nytt. Det börjar med oss tar vid där den förra boken slutade och här får vi även veta vad som hände utifrån Atlas perspektiv. Är det nu Lily och Atlas äntligen får varandra? Är det nu denna omöjliga kärlekshistoria får sitt lyckliga slut? Den som läst Det slutar med oss eller andra Colleen Hoover-böcker kommer inte bli besviken. Här finns samma översvallande känslor och älskvärda karaktärer.

Det börjar med oss släpps i november i svensk översättning av Olga Falk.

Malin Berglund, ansvarig för Lovereads:

– Vi är så stolta över att ha Colleen Hoover på vår lista och hoppas fler upptäcker författarskapet. Booktok har inte bara synliggjort författarskapet ytterligare i Sverige utan även lyft romance som genre. Samtidigt som mediet ger oss en möjlighet att nå ut till en, för oss, ny och yngre målgrupp. Det är verkligen superkul.

Nu får TikTok-fenomenet ”Det slutar med oss” en uppföljare”

För mer information, kontakta:

Malin Berglund, malin.berglund@forum.se