Lovereads, 2019-03-18

Välkommen till sommaren 2019 på Lovereads

Lovereads bjuder på härlig sommarläsning i form av både bekanta och nya författare. Julie James fortsätter att underhålla med brott, spänning och glödhet attraktion i uppföljaren till Grejen med kärlek. Christoffer Holst tar oss åter med till Stockholms skärgård där kriminalreportern Cilla Storm fått jobb på en podcast. Elin Hilderbrand, som kallats för "the queen of the summer beach read", skriver om överklassens sommarparadis Nantucket. Julia Quinns serie om Familjen Bridgerton är världskänd men aldrig utgiven i Sverige. Mycket nöje!

Det perfekta paret av Elin Hilderbrand

Utgivningsdatum: 2019-06-20

På den amerikanska överklassens sommarparadis Nantucket råder det bröllopsfeber. Den vanliga klyftan mellan lokalbefolkningen och sommargästerna fördjupas när ön svämmas över av den förnäma familjen Winburys bröllopsgäster. Föreningen mellan Celeste, den duktiga flickan från blygsamma förhållanden, och Benji, sonen till en brittisk arvtagerska tillika deckarförfattare, ser ut att bli en extravagant affär och en fest att minnas.

Grejen med oss av Julie James

Utgivningsdatum: 2019-07-18

Som miljardärsdotter och ägare av Chicagos bästa vinbutik får Jordan inbjudningar till stans hetaste fester. FBI kontaktar henne och vill komma in på en av dem för att kartlägga en ökänd maffiamedlem. Jordan går på festen – med en dejt från FBI. Som hemlig agent har Nick en regel: att aldrig komma någon nära. Dejten med Jordan är bara ett uppdrag som de båda vill ha avklarat så snabbt som möjligt.

 

Familjen Bridgerton: En annorlunda allians av Julia Quinn

Utgivningsdatum: 2019-08-15

Julia Quinns serie om Familjen Bridgerton är världskänd men aldrig utgiven i Sverige. Daphne Bridgerton är både smart och vacker – ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när broderns bästa vän, Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans kommer de på en elegant plan – en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon. Åtta syskon, med förnamn i alfabetisk ordning.

Familjen Bridgerton: En oväntad förälskelse

Utgivningsdatum: 2019-09.25

Familjen Bridgerton: En förtrollande

Utgivningsdatum: 2019-11-01

Blå, blå höstvågor av Christoffer Holst

Utgivningsdatum: 2019-08-22

I Blå, blå höstvågor, som är uppföljaren till Söta, röda sommardrömmar, har hösten kommit och Cilla Storm arbetar som kriminalreporter på en podcast. Hon bor tillfälligt hos sin bästis och dricker ofta vin med Rosie, grannen från Bullholmen. Men relationen med den charmiga polisen Adam känns oklar. Varför har han så svårt att bestämma sig?  På det nya jobbet får Cilla i uppdrag att nysta i vad som hände societetslejonet Laila Damm, som försvann spårlöst 1988. Spåren leder Cilla tillbaka ut i Stockholms skärgård. Samtidigt anländer skådespelerskan Ella Svensson till Nordirland för att ta hand om sina föräldrars dödsbo. Där hittar hon något som får henne att snabbt återvända till Sverige. På ett kallt och blåsigt Bullholmen korsas Cillas och Ellas vägar, och snart uppdagas öns mörka förflutna.