Lovereads, 2020-03-04

Välkommen till sommaren på Lovereads

I sommar kan du njuta av härlig läsning i kärlekens tecken. För oavsett om du ligger i hängmattan, på badstranden eller sitter inregnad i en stuga är boken det ultimata sällskapet. En av de somrigaste romanerna för lata dagar måste Elin Hilderbrands En sommar att minnas vara. Hon tar oss åter med till den exklusiva men samtidigt också bohemiska och konstnärliga ön Nantucket på den amerikanska östkusten. Familjen Bridgerton och dess medlemmars öden fortsätter i femte delen: Ett minnesvärt frieri. Och sist men inte minst en nykomling: Lia Louis med Kära Emmie Blue. Där en röd ballong och ett brev är startskottet för en brittisk-fransk vänskap...

Elin Hilderbrand • En sommar att minnas

Birdies dotter meddelar plötsligt att hon har ställt in sitt perfekta sommarbröllop med sin perfekta fästman. Men innan beskedet hinner landa drabbas familjen av ännu en förödande nyhet … Birdie bestämmer sig för att ta med sig sin syster och sina två döttrar till en gammal sommarstuga på Nantucket som plåster på såren. Men vad händer när två generationer systrar samlas under ett tak? Hemligheter avslöjas, gammal kärlek väcks till liv och ny kärlek slår rot. Det blir en sommar som de sent ska glömma.

Julia Quinn • Familjen Bridgerton. Ett minnesvärt frieri

Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. När Eloise Bridgerton skriver ett brev till Sir Philip för att beklaga hans frus plötsliga bortgång är det bara början på en långvarig brevväxling mellan de två. Men när Sir Philip frågar Eloise om hennes hand i äktenskap i ett av breven blir hon chockad. Inte kan väl Eloise gifta sig med en man hon aldrig har träffat?! Eller kan hon det?

Lia Louis • Kära Emmie Blue

En ballong, ett brev och en bekännelse. När Emmie är 16 år släpper hon iväg en röd ballong med ett brev vid den brittiska kusten. I brevet står hennes namn, hennes mailadress och en hemlighet hon vill frigöra sig från. Några veckor senare blir hon kontaktad av Lucas som funnit ballongen vid en strand i Frankrike och detta blir början på deras vänskap. Snabbspola 14 år, Emmie är 30 år gammal och hopplöst kär i mannen som hittade hennes ballong för alla dessa år sedan.