Lovereads, 2018-11-08

Välkommen till våren 2019 på Lovereads

Nu kan ni tjuvkika på utgivningen på Lovereads våren 2019: Kärlekens lagar, Falla fritt, Med varje andetag och Crazy rich i Asien.

 

Kärlekens lagar av Sara Title

Den tredje fristående delen i Sarah Titles serie om kärlek på bibliotek. Becky är säker på att hon gjorde rätt som stack innan hennes one night stand vaknade. Tills han kliver in på hennes kontor.

 

Falla fritt av Heléne Holmström

Charlotta Kvist är advokat på en av Stockholms mest framstående byråer och kämpar för delägarskap och revansch. Ignacio Vargas sitter i ledningsgruppen på ett stort klädföretag och brinner för hållbarhetsfrågor. Laddad debutroman i kittlande miljö.

 

Med varje andetag av Nicholas Sparks

Längs med stranden i Sunset Beach korsas två främlingars vägar. Deras möte ska komma att förändra deras liv för alltid. Bestsellerförfattaren Nicholas Sparks har skrivit ännu en gripande berättelse om hemligheter och sorg, om kärlek och längtan, om drömmar och hopp.

 

Crazy rich i Asien av Kevin Kwan

När Rachel följer med pojkvännen Nick till Singapore för att träffa hans familj förväntar hon sig en lugn resa. Men hon vet inte vad som väntar henne. Plötsligt är hon indragen i en virvelvind av dyr champagne, snabba båtar och tävlingsinriktade brudtärnor. "En skoningslöst rolig satir." Anna Wintour