Lovereads, 2019-04-24

Årets feelgoodroman?

Årets Feelgood-tävling arrangeras av Feelgoodfestivalen som går av stapeln lördagen den 10 augusti i Mariefred. Mer info och biljettköp.

Här har du som läsare chansen att rösta på din favoritbok i feelgoodgenren. Du kan endast rösta en gång/device. Röstningen pågår mellan den 15 april – 1 juni 2019 och efter att folket har lagt sin röst går de fyra böcker som fått flest röster vidare till en utomstående jury.

Två böcker från Lovereads är nominerade:

Falla fritt av Heléne Holmström

Charlotta Kvist är advokat på en av Stockholms mest framstående byråer och kämpar för delägarskap och revansch. Ignacio Vargas sitter i ledningsgruppen på ett stort klädföretag och brinner för hållbarhetsfrågor. När de möts på en bar blir de genast attraherade av varandra. Vad de inte vet är att de står på motsatta sidor i en stor rättstvist som båda är fast beslutna att vinna. Falla fritt är en härlig kärleksroman i spännande miljöer, men även en berättelse om att försonas med sin historia

Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen – en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Söta, röda sommardrömmar är en charmig berättelse där oväntad kärlek och skärgårdsliv möter en kittlande spänningsintrig.